1 day ago

DHG Håndbold

FIRE UNGE DHG'ER FIK DERES LIVS OPLEVELSE

Hvordan lyder det at få lov til at træne med de tre landsholdsspillere Mie Højlund, Freja Cohrt, og ikke mindst få lov til at varme den sidste, Althea Reinhardt op?

Som en urealistisk drøm for rigtig mange børn, men det var lige, hvad der skete for nogle af DHG's unge piger Signe, Sofie, Alfrida og Ellen i dag.

De fire DHG-piger fik lov til at lære af og fra nogle af de bedste i Danmark.
Årsagen til det var, at håndbolddamerne skulle lave en reklamevideo for deres hovedsponsor Waoo. Videoen udkommer i næste uge.

Godt gået unger, og ikke mindst tak til Althea Reinhardt, Freja Cohrt, Mie Højlund og håndbolddamerne for at give de unge piger en oplevelse, som de nok aldrig glemmer.

#dhghåndbold #dhgodense #altmedblåtergodt #altheareinhardt #frejacohrt #miehøjlund #håndbolddamerne
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

4 days ago

DHG Håndbold

Så mødtes U17P 1. års som skal afsted på efterskole i går sammen for at sige farvel inden størstedelen tager afsted på efterskole her i weekenden! ☀️

Desværre havde ikke alle muligheden for at møde op, men uanset hvad så vil jeg på både min og klubbens vegne ønske jer et fantastisk næste år på de forskellige efterskoler med mange oplevelser og nye bekendtskaber 🔥

Vi ses forhåbentlig igen i løbet af i sæsonen 20/21 og ihvertfald til næste år ☺️

Held og lykke herfra tøser! 🔥☀️☀️

Den nye sæson starter for U17P på tirsdag den 11. august kl 17:10 i Dalumhallen for både gamle og nye ansigter i klubben 🔥

Mange hilsner fra U17 pigerne (og Jacob Gøg)

#DHG #dhghåndbold #altmedblåtergodt 💙
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

4 days ago

DHG Håndbold

Sidste beach-træning i år for U15 pigerne 💙

Vejret viste sig fra sin bedste sommerside ☀️🏖⛱

Træningen blev afsluttet med lidt teambuilding og efterfølgende “surprise-is” fra skønne forældre 🍦💙🙏🏼

#visesihallen #dhg #dhghåndbold #takforiskenneth #visespålægterne #altmedblåtergodt 💙
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

1 week ago

DHG Håndbold

DE BERØMTE MARGINALER

DHG spillede i går en træningskamp mod ligamandskabet fra Skanderborg. Det blev en kamp, som var tæt hele vejen og først fandt sin afgørelse kort før tid.

Det var en kamp, som startede i et fint tempo, hvor det ikke var til at se, at DHG lå en række lavere end Skanderborg. Faktisk vandt DHG kontrakampen, og havde det ikke været for stolperne og en keeper i sort, som tog fra, så havde DHG trukket fra.

Også defensivt var DHG gode. Skanderborg kom ikke til store og søgte meget streg - og fløjspil. Det gav gode betingelser for målmændene, som også i DHG's ende leverede på et højt niveau.

Op til pausen fik DHG et lille overtag, hvilket betød en pauseføring på 11-12.

Efter pausen forblev kampen atter tæt med tempoet højt og fejlene få. Det var faktisk en flot træningskamp også på den front.

Midtvejs i halvlegen var DHG stadigvæk i front med 16-17, og kampen lå og balancerede på en knivsæg.

Desværre for DHG ramte Skanderborg en effektiv periode, som de vandt med 5-2. Det betød 21-19 til værterne.

Med to mål nede, syntes kampen tabt, men DHG nægtede at give sig. De kom tilbage på 21-20, og efter et godt forsvarsarbejde var der lige tid at sætte en kontra op. Chancen blev spillet perfekt op, men undersiden af overliggeren stod i vejen for DHG, som med bare fem sekunder tilbage ikke kunne nå at generobere.

En voldsom hård skæbne for pigerne, som havde leveret en brav indsats, som havde fortjent at give noget med.

-Vi er både glade og skuffede på samme tid. Glade, fordi vi spiller virkelig god bold og producerer et hav af gode chancer. Det var virkelig glædeligt at se os spille lige op med Skanderborg. Vi leverer en flot præstation. Dog er vi ligeledes hamrende skuffede over, at vi ikke får noget med fra kampen. Det havde vi virkelig fortjent.

Holdet brændte mange store chancer på enten træværket eller målmanden. Det er dog ikke noget, som trænerne ligger søvnløse over.

-Selvfølgelig er det da irriterende, at vi misser en del oplagte chancer, men vi vælger at fokusere på, at vi kommer frem til dem. Vi havde været mere bekymrede, hvis vi ikke var kommet frem til noget, men vi spiller fremragende, lyder det afslutningsvis fra trænerteamet.

I næste uge drager DHG på træningslejr i Tønder og spiller endnu en træningskamp. Denne gang mod SønderjyskE.
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook
Luk menu