Aktiviteter i forældreforeningen

Vi kan altid bruge flere folk til de fire årlige pap og papirindsamlinger, i lokalområdet. Er det noget for dig, så kontakt Mads Müller, som står for vores pap og papir indsamling. Det foregår en lørdag, ca. fire timer. Der er drikkevare undervejs.

Vi er et fast hold på 14 der kører rundt og tømmer de blå containere som står ved Brugsen, Skolevej Gl. købmand, Spurvelunden og Solbakken.​Det gør man fire gange om året hver. Her er der også mulighed for frivillig deltagelse. Her mangler vi også nye folk. Henvendelse til Forældreforeningen.

orældreforeningen er en støtteforening, der giver penge til de
forskellige hold i AU&i, så de kan komme på ture, eller lave andre
arrangementer udenfor den almindelige træning. Samt andre sociale arrangemter i byen for ungdommen. Pengene tjener vi ved papirindsamling,teltudlejning og Fynbofesten.

​Støt Forældreforeningen ved at betale 50,- i kontingent på mobilpay 91 25 45 84

​Forældreforeningen, i daglig tale FF, blev stiftet i 1973, og har en bestyrelse bestående af 7 medlemmer, som vælges på den årlige generalforsamling. Formålet med FF er bl.a. at yde økonomisk støtte til børne- og ungdomsholdene i den lokale idrætsforening AU&I. Derfor udbetales der hvert år et holdtilskud til holdene, således at der er penge til sociale arrangementer og lignende, hvilket gerne skulle medvirke til at det er sjovt både på og uden for banen at dyrke idræt i AU&I. Derudover er det muligt at søge økonomisk støtte hos FF til deltagelse i stævner, bustransport, hytteture eller hvad man synes holdet skal opleve. FF støtter også gerne økonomisk til f. eks. uddannelse af ungdomstrænere. Derudover yder vi også støtte til andre børne og ungdomsaktiviteter i byen. 

​FF tjener penge bl.a. ved at deltage i afviklingen af Fynbofesten, papirindsamlinger og udlejning af f.eks. telte og hoppeborg. Er du – ung såvel som ældre – interesseret i at blive medlem af FF, så kan dette lade sig gøre for kun 50 kr. årligt. Beløbet kan indbetales på flere måder:

Bank: konto: reg. nr.: 0828 konto nr. 0003147398. 

Mobilepay: 20130051

Husk at oplyse navn og adresse ved indbetaling. 

Luk menu